Om TransformationTools

 

Et spadestik dybere
TransformationTools er skabt for at bidrage konstruktivt til, at ledere lykkes med at øge takten i virksomheders digitale transformation. Til fordel for dansk erhvervslivs konkurrenceevne og dermed den danske samfundsøkonomi. Vi tilbyder nyttig viden, praktiske værktøjer og relevante kontakter, så risikoen går ned og gevinstrealiseringen går op, mens den digitale forandring forankres i organisationen.

Er der et emne, vi burde behandle? Har du et tip? Eller har du spørgsmål? Så kontakt redaktør Christian Peter Olsen på redaktion@transformationtools.dk.

 

Uafhængig, men med venner
TransformationTools er sponseret af DXC Technology. Vi ønsker at bringe indhold med høj nytteværdi i form af praktisk anvendelighed og afsøger derfor løbende partnere, uddannelsesinstitutioner, konsulenter og praktikere fra erhvervslivet med henblik på nye indsigter.

  

Vi har en holdning, ikke et salgsbudget
At forankre digital forandring – en succesfuld digital transformation af organisationen – er en kompleks og krævende ledelsesopgave. Fra plan til realisering går vejen omkring dilemmaer, prioriteter, budgetter og interessenter. På TransformationTools har vi holdninger, og vores indlæg må gerne repræsentere skribentens perspektiv. Men vores mål er ikke at sælge dig en bestemt service eller teknologi. Derfor har vi også tydeligt mærket kommercielt indhold i form af annoncer og bannere – så kan du se, hvornår du gratis får ny viden og bliver præsenteret for en holdning, eller om der følger en regning med.

 

Hold dig opdateret med vores ugentlige nyhedsbrev