Video: Microsoft Dynamics 365 CRM sikrer Verdo en ensartet pipeline

Er Microsoft Dynamics 365 CRM portefølje den rette løsning til en bedre pipeline for b-t-b virksomheder? Verdo fik en ensartet og gennemskuelig pipeline på tværs af alle divisioner med Microsoft Dynamics 365 CRM. Se Verdos Digital Marketing Manager, Tine Lind, fortælle om fordele og en smertefri teknisk implementering.

Microsoft Dynamics 365 CRM styrker pipeline

Digital Marketing Manager Tine Lind, Verdo, fortæller om, hvordan Microsoft Dynamics 365 CRM styrkede Verdos pipeline. Foto: We Are Story

Verdo er et forsyningsselskab, som ønsker at være mere end et forsyningsselskab. Målet er at cementere en position som en teknologivirksomhed med speciale i energi. Samtidig ønskede Verdo at realisere sin vækststrategi om en samlet omsætning på 3 milliarder DKK i 2018, svarende til en vækst på 10 %.

For at nå dette ambitiøse vækstmål var det nødvendigt at styrke pipeline og den digitale kunderejse. Desuden ønskede Verdo at forbedre kundeservicen gennem øget individualisering samt at styrke samarbejdet mellem Salg og Marketing.

Verdo valgte Microsoft Dynamics 365 CRM-porteføljen med det konkrete formål at skabe KPI-styrede processer, der sikrer en ensartet og gennemsigtig pipeline på tværs af divisioner og dermed skaber bedre muligheder for krydssalg. Desuden fokuserede man på en solid forankring via implementering og udvikling i tæt samarbejde med brugerne.

I videoen her kan du høre Digital Marketing Manager Tine Lind fortælle om de resultater, som Verdo har opnået samt om, hvordan Verdo lykkedes med at sprænge sin egen projektplan og sikre en smertefri teknisk implementering tidligere end forventet.

 

Overvejer du din egen virksomheds næste digitale skridt? Så hent whitepaperet "Indfri dit digitale potentiale". Her får du en hurtig indføring i de fem vigtigste temaer og de gevinster, som følger med.  

Se også Senior Solution Manager for Microsoft Dynamics 365 Bo Møller fortælle om, hvorfor han bruger det meste af sin tid på at tale med kunder om digital transformation, og hør, hvad hans generelle råd er i forhold til at tage det næste digitale skridt

Hør også, hvordan Bagger Sørensen gjorde deres virksomhed klar til en uvis fremtid ved at vælge en Microsoft Dynamics standardløsning. 

Eller hvordan CO-RO fik en standardløsning, som giver branchespecifikke muligheder.